На сьогодні така система опалення як твердопаливний котел не являється уже чимось примітивним. Завдяки інноваційним технологіям і сучасному виробництву вони все більше завойовують популярність та стають актуальними для багатьох власників приватних будинків та підприємців. Це не дивно. Адже встановлення та перехід на твердопаливні котли Тернопіль допомагає заощадити на оплаті квитанцій за опалення значну суму коштів.

Види котлів

Сучасний ринок пропонує наступні види твердопаливних котлів:

1.Котли природного згорання. Найпоширеніший варіант системи опалення. В якості палива традиційно використовується вугілля, дрова, торф, брикети та інше. До речі ще з давніх часів вугілля вважається самим енергоємним та економічним у використанні. Процес горіння в такому котлі регулюється завдяки заслонці.

2.Котел автоматичного згорання. Даний вид котла зручний та простий у використанні. Він не потребує значної уваги власника. За допомогою встановленого насосу регулювання така система досягає досить великого рівня економічності та здатна швидко обігрівати приміщення.

3.Пиролізні котли. Цей вид також відноситься до твердопаливних. Для їх роботи як правило використовується деревина. Це пов’язано з тим, що його робота передбачає використання технологій газогенерації. До основних переваг даного типу котла відносять високий рівень ефективності та можливість регулювання температурного режиму. Для забезпечення його роботи використовують пресовану деревину.

Переваги твердопаливних котлів Тернопіль

До основних переваг використання твердопаливних котлів слід віднести:

1.Економічність.

2.Екологічність.

3.Простота монтажу.

4.Доступність.

5.Простота в експлуатації.

6.Довговічність.

І це ще не всі позитивні сторони використання даної системи опалення. Більше переваг ви відчуєте у власному використанні.

Де купити?

Тернопільські фірми пропонують твердопаливні котли по ціні 19-30 тисяч гривень за 15-30 кВт високої якості вітчизняного виробництва різної потужності. Ознайомившись з онлайн каталогом котлів в Тернополі ви зможете вибрати абсолютно любий тип котла, промисловий чи для будинку з ручною подачею та детально вивчити інформацію про нього. Якщо ви не знаєте який твердопаливний котел потрібно для вашого приміщення, то експерти з монтажу котла допоможуть вам у виборі. Вони нададуть професійну консультацію. Не зволікайте – телефонуйте прямо зараз, адже зима вже не за горами.