Для кожної дитини день народження – це  особливе свято. Більшість із дітей мріють про велику кількість подарунків або один найбільш омріяний. Якщо дивитись на день народження очима дітей – це море позитивних емоцій та здійснення мрій, проте якщо подивитись очима дорослих – це клопоти організації, вибору подарунків, місця святкування і т. д. 

У більшості випадків організувати дитяче день народження є досить складно, оскільки потрібно зробити так, щоб було весело дітям та не скучно дорослим. Банальні застілля уже усім набридли і хочеться чогось нового, щоб й організатори дня народження могли відпочити.

Якщо у Вас виникло питання: Де святкувати день народження у Львові? Спробуємо відповісти на нього. Якщо дні народження випадають у зимку, восени, то кращим варіантом буде святкувати день народження у розважальному центрі із аніматорами. Тоді Ви не будете переживати за діток і самі зможете відпочити із дорослими гостями. Проте, якщо день народження Вашої дитини випадає у літню пору, тоді пропонуємо такий варіант:

Виберіть недалеко від місця проживання озеро,парк чи  ліс, де б можна було організувати пікнік (найкраще на озері). Для малесеньких дітей заздалегіть позичте (якщо не маєте) манеж або надувний басейн. Візьміть різнокольорові іграшки, закачайте на телефон або планшет музику, відео, мультфільми, що люблять  Ваші дітки.

Якщо діти віком від 2 до 5 років, візьміть із собою обов’язково м’яч, можна пограти із дітками гру у гарячу картоплю, головним завданням якої є зловити м’яч і швидко його передати іншому.

Також, можна взяти із собою декілька ватманів-великого розміру паперів та фарби і пензлики або мисочки. Ідея полягає у тому, щоб розвести кольорові фарби із водою у мисочках та запропонувати дітям малювати своїми руками картину. Ватман покладіть на траву, діти макають у мисочки із фарбами руки та ставлять відпичатки на них або обмальовують свої руки пензликом. Недалечко від дійства організуйте значно більшого розміру миску, куди налийте води для миття рук. Діти будуть у захваті. Проте, заздалегіть потрібно попередити батьків юних гостей про одяг для переодягання та можливість забруднення дітей, щоб дорослі не переживали про це. Цей процес подарує дітям багато позитивних емоцій, а батькам - часу для розмов та власного відпочину.

Подумайте про різнокольорові фото Ваших дітей та чудовий настрій, який подарує така подія. Діти ще довго будуть згадувати саме таке день народження.