Що є основою інтер'єру? Зрозуміло меблі. Від них залежить, в якому стилі буде кімната, наскільки зручно тут буде перебувати домочадцям. Тому треба ретельно підійти до вибору гарнітура. Тим більше що у нас меблі – довгострокова «інвестиція», їх не змінюють по 5-15 років. Це означає, що на вас лежить місія знайти не тільки презентабельний, але і надійний гарнітур, який витримає всі навантаження і збереже пристойний вигляд.

Зрозуміло, в кожну кімнату потрібен свій комплект меблів. Давайте розберемося, чому сьогодні облаштовують житло і за яким принципом обирають вироби.

Спальня: трохи мінімалізму

Спальня – це одне з найголовніших приміщень будинку. Вона вимагає особливої ​​уваги. Де знайти меблі для цієї кімнати? Не поспішайте в салони, зайдіть для початку на портал karpaty-mebli.com.ua. Тут представлені спальні у м.Львів від фабрики меблів «Карпати». Всі гарнітури не тільки стильні, але і якісні. При цьому ціна на всі пропозиції цілком адекватна.

Чим саме обставити спальню? Якщо ви не хочете брати комплект, то вам доведеться самостійно підбирати кожен елемент. Що саме купувати? Все залежить від стилю кімнати. Так, якщо ви хочете оформити приміщення під мінімалізм, то приберіть все зайве. Якщо під класику – замовте всі обов'язкові елементи меблів, а також банкетки або пуфики. Спальня в класичному стилі повинна бути добре облаштована. Як бачите, все досить просто.

Але меблі потрібні не тільки в спальні, так що переходимо до наступної кімнаті.

Що потрібно для дитячої кімнати?

Дитяча кімната – саме те приміщення, де можна розгулятися. Знайти цікаві дитячі меблі ви також зможете в каталогах в каталогах компанії «Карпати». За допомогою таких виробів можна легко додати кімнаті будь-який стиль. Намагайтеся купувати меблі з натурального дерева – це самий екологічний варіант. До речі, краще буде, якщо ви замовите масивні і важкі конструкції – їх важче зламати.

Не бійтеся експериментувати і використовувати гарнітур нестандартних кольорів – діти люблять все помітне, яскраве і насичене.

До речі, крім стандартного комплекту меблів, для кімнати дитини можна замовити пуфики – вони будуть і декором, і додатковими зонами відпочинку.

Облаштовуємо вітальню

Це – серце вашого будинку. В ній проводять більшу частину часу домочадці, тут же розташовуються гості. Ваше завдання знайти такі м'які меблі, які не тільки підкреслять оформлення, але і витримають все навантаження.

Підбирати елементи треба, орієнтуючись на площу кімнати, стиль інтер'єру. Намагайтеся, щоб всі меблі гармоніювала між собою, тоді вітальня буде виглядати дійсно гармонійно.

Хай щастить.