Новини компаній
10:02, 8 жовтня 2015 р.

Де лікуватися у Львові

Новини компаній

Лікаря кожен з нас шукав хоч раз у житті. І, практично кожен знає, що це завдання не з легких.

Фахівці з Doc.ua підготували огляд широкопрофільних клінік нашого міста, в яких ви зможете провести діагностику, здати аналізи і отримати відповідне кваліфіковане лікування.

У цьому списку зібрані клініки Львова, які, за відгуками пацієнтів і, на думку фахівців сервісу, відповідають оптимальному співвідношенню ціна-якість.

Кожна клініка має свої особливості і спеціалізацію в лікуванні, що також враховано в огляді.

Де лікуватися у Львові (фото) - фото 1

Де лікуватися у Львові (фото) - фото 1

Поліклініка «Медікавер» є частиною великої європейської мережі медичних центрів Medicover. У поліклініці проводиться лікування дорослих і діток. 

«Медікавер» у Львові – це поліклініка і безпечна і високотехнологічна хірургія. Клініка спеціалізується на дитячій хірургії і проводить безпечні ювелірні оперативні втручання навіть діткам від кількох місяців життя.

У мед центрі є единий у Західній Україні лапароскопічний хірургічний блок, який має камери FULL HD, новітній хірургічний інструментарій, весь спектр електро- та ультразвукових скальпелів останніх технічних розробок. Також на базі клініки функціонує SMART-операційна з системами для мінімально інвазивної хірургії.

Первинна консультація лікаря тут вам обійдеться приблизно у 200-220 гривень. Докладніше про клініку тут

Де лікуватися у Львові (фото) - фото 2

Де лікуватися у Львові (фото) - фото 2

«Здорова стопа» - єдиний центр у Львові, в спеціалізацію котрого входять виключно проблеми стопи.

Працюють подологи «Здорової стопи» з різними професійними лініями по догляду за стопою, саме тому вони мають змогу підібрати для клієнта препарати, які найкращі саме для нього в кожній конкретній ситуації. 

Центр подології – перший центр, який активно практикує найновіший метод корекції врослого нігтя «метод Аркади». Завдяки цьому методу спеціалісти центру «Здорова стопа» мають змогу працювати з будь-яким клієнтом на будь-якому етапі вростання нігтьової пластини. Результати такого методу є миттєвими, адже вже через добу клієнт забуде про проблему.

Діапазон цін на лікування тут від 30 до 1500 гривень, в залежності від проблеми з якою ви звернулися. Докладніше про ціни та послуги клініки тут

Де лікуватися у Львові (фото) - фото 3

Де лікуватися у Львові (фото) - фото 3

Медичний центр «Біокурс» – це комплексний широкопрофільний лікувально-діагностичний заклад.

Тут надаються консультативні послуги кваліфікованих фахівців з усіх напрямків медицини, проводиться точна інструментальна і ультразвукова діагностика організму, а також є власна лабораторія для виконання аналізів (перша приватна лабораторія в країні, відкрита в 1989 г.).

Де лікуватися у Львові, фото-4

На сьогоднішній день клініка «Біокурс» включає більше ніж 15 філій по всій Львівській області на чолі з центральною філією і клінікою у Львові.

Середня вартість первинного прийому в клініці дорівнює приблизно 450-500 гривень. Докладніше про клініку та вартість послуг читайте тут

Де лікуватися у Львові (фото) - фото 5

Де лікуватися у Львові (фото) - фото 5

Спеціалізація медичного центру «Інтресоно Медікавер груп» - здоров’я чоловіка та жінки.

Але тут вам також нададуть найширший спектр медичних послуг від хірургії, терапії та стоматології до педіатрії та косметології.

Особливу увагу «Інтерсоно» приділяє вагітності та пологам. Власне тут вам можуть органзіувати пологи п'яти зірок в умовах клініки у Варшаві в Польщі.

Крім того, у центрі «Інтерсоно» постійно діє спеціалізована психологічна служба, завдання якої втілити основи сучасного біопсихосоціального підходу в терапії непліддя. Команда спеціалістів психологічної служби центру «Інтерсоно» сертифікована в рамках ISSPM. Дана методика є новітньою у психологічній терапії репродуктивних розладів, так в Україні нею володіють усього 8 людей.

Первинна консультація у лікаря тут коштує 220 гривень. Докладніше про клініку дивіться тут

Де лікуватися у Львові (фото) - фото 6

Де лікуватися у Львові (фото) - фото 6

Медичний центр «NOVO» надає пацієнтам широкий спектр лікувально-діагностичних послуг із використанням унікального для Західної України діагностичного устаткування: МРТ, КТ, УЗД.

У клініці «NOVO» надаються високоякісні послуги у напрямку гінекології, неврології, урології, педіатрії, кардіології разом із найсучаснішою діагностикою всього організму.

Де лікуватися у Львові, фото-7

Особливість клініки - надсучасне діагностичне обладнання, якому немає аналогів у Західній Україні.

Також тут застосовуюсть принцип раціонального лікування (терапія без одночасного призначення пацієнту великої кількості неефективних та недоречних лікувальних препаратів і процедур.

Первинна консультація лікаря тут вам обійдеться в суму від 100 до 200 гривень, в залежності він фаху та спеціалізаціі лікаря. Докладніше про клініку https://doc.ua/klinika/lviv/novo

Сподіваємось, що цей огляд був корисним для вас. Пам'ятайте, що вибір лікаря - справа відповідальна, тож підійдіть до нього з усією серйозністю і будьте здорові!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...