• Головна
  • Американські лікарі поділяться досвідом із українськими колегами (ФОТО)
12:45, 30 липня 2015 р.

Американські лікарі поділяться досвідом із українськими колегами (ФОТО)

На базі військово-медичного клінічного центру Західного регіону розпочала свою роботу триденна міжнародна освітня конференція "Реабілітація поранених військових із неврологічними ускладненнями".

Про це повідомляє 032.ua з посиланням на прес-службу ЛОДА.

Під час конференції обговорять проблеми реабілітації пацієнтів із пошкодженням спинного мозку, черепно-мозковою травмою, урологічними ускладненнями та посттравматичними стресовими розладами. Своїм досвідом у цій сфері поділяться лікарі зі  Сполучених Штатів та Канади. Приклад організації та механізмів функціонування відділень нейротравми у США може стати корисним прикладом для створення таких відділень в Україні, вкрай необхідних в умовах проведення військових дій в країні та зростання кількості поранених із неврологічною патологією.

Виступи українських та іноземних лекторів під час конференції будуть присвячені важливості створення цілісної команди професіоналів, що повинна брати участь у реабілітації пацієнта із нейротравмою; необхідності залучення в програму реабілітації таких додаткових заходів як гідротерапія, ерготерапія, мовна терапія; специфічні медичним проблемам травмованих; ознайомленню із американським законодавством щодо людей з інвалідністю та багатьом іншим питанням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032_ua #медична_конференція #обмін_досвідом
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,33
39,40
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...