• Головна
  • UCRA підтвердила довгостроковий кредитний рейтинг Банку Кредит Дніпро на рівні «uaА-» із прогнозом «у розвитку»
Новини компаній
15:00, 7 липня 2015 р.

UCRA підтвердила довгостроковий кредитний рейтинг Банку Кредит Дніпро на рівні «uaА-» із прогнозом «у розвитку»

Новини компаній

Банк Кредит Дніпро підтвердив свої позиції однієї з найнадійніших українських фінустанов – авторитетне рейтингове агентство Східної Європи та СНД UCRA («Українське кредитно-рейтингове агентство») оцінило довгостроковий кредитний рейтинг Банку Кредит Дніпро на рівні «uaА-» із прогнозом «у розвитку». Рейтинг депозитів банку агентство закріпило на рівні «С» – «надійність вища за середню».

Для оновлення рейтингу використовувалася фінансова звітність Банку Кредит Дніпро за 2014 рік та перший квартал 2015 року, а також інформація, надана фінустановою у процесі оцінки її діяльності.

Аналітики UCRA зазначають, що рівень кредитного рейтингу банку підтримується завдяки фінансовому сприянню з боку акціонера та пов’язаних із ним компаній, диверсифікації ресурсної бази щодо основних кредиторів, а також інформаційній відкритості й прозорості. «Агентство також вказує на наявність розвиненої регіональної мережі та карткового бізнесу, що сприяє нарощуванню клієнтської бази та зміцненню позицій на банківському ринку», – йдеться у висновку.

«Така оцінка нашої фінустанови з боку експертного співтовариства підтверджує правильність нашої стратегії та свідчить про те, що навіть в умовах економічної нестабільності в країні ми приймали правильні рішення, зберігаючи довіру клієнтів на високому рівні, – говорить Олена Малинська, голова Правління Банку Кредит Дніпро. – У липні банку виповнюється 22 роки. Багаторічний досвід роботи фінустанови на ринку України дозволяє нам створювати такі продукти і реалізувати такі програми для клієнтів, які максимально відповідають викликам часу і потребам українців. Усе це, поряд із підтримкою з боку акціонера, дозволяє банку утримувати досить стабільні позиції на ринку і реалізовувати стратегічні плани щодо подальшого розвитку».

Нагадаємо, «Українське кредитно-рейтингове агентство» – компанія, яка спеціалізується на оцінці кредитоспроможності позичальників із присвоєнням кредитних рейтингів за Національною рейтинговою шкалою. Діяльність агентства відповідає вимогам IOSCO (International Organization of Securities Commissions). UCRA має статус уповноваженого рейтингового агентства Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку України.

Для довідки:

Банк Кредит Дніпро був заснований в 1993 році, на даний момент входить до групи великих банків України (II група банків відповідно до класифікації НБУ). У 2014 році Банк Кредит Дніпро став переможцем рейтингу журналу «Банкір» у номінації «Кращий банк за депозитними програмами для населення».

Надійність і стабільність Банку підтверджені авторитетними рейтинговими агентствами. У липні 2015 «Українське кредитно-рейтингове агентство» підтвердило довгостроковий кредитний рейтинг ПАТ «БАНК КРЕДИТ ДНІПРО» » (Ліцензія НБУ № 70 від 13.10.2011 р.) на рівні «uaА-» з прогнозом «в розвитку» і рейтинг депозитів банку на рівні «C» (надійність вище середньої). За результатами 7-го щорічного «Рейтингу надійності банківських депозитів», опублікованого весною 2015 року агентством «Стандарт-Рейтинг» (дочірня структура європейської рейтингової компанії GPRC "StandardRating"), Банк Кредит Дніпро увійшов до Топ-10 українських банків, що пропонують найбільш надійні депозитні програми. У травні 2015 відповідно до щорічного дослідження «50 провідних банків України», проведеного аналітичною групою «Фінансовий клуб» за підтримки Незалежної асоціації банків України, Банк Кредит Дніпро увійшов до Топ-10 вітчизняних фінустанов у номінаціях «Ощадний вклад» і «Класичний депозит», а за результатами загального рейтингу, банк утримує впевнені позиції серед 50 кращих фінансових установ країни.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,05
EUR
42,98
43,02
PLN
9,87
9,91
Оголошення
live comments feed...