• Головна
  • Найнезвичайніші фотоапарати світу
Новини компаній
17:00, 6 липня 2015 р.

Найнезвичайніші фотоапарати світу

Новини компаній

Всесвітньо відомі виробники професійної фототехніки Nikon і Canon порадували своїх шанувальників заявою про вихід нових лінійок фотоапаратів. Модернізовані новинки Nicon Coolpix і Canon Ixus націлені на широку аудиторію користувачів і скоро з'являться у продажу в торговельній мережі MOYO.

10 фотовинаходів, вартих уваги

У контексті оновлення кращих серій фотоапаратів Nikon і Canon пропонуємо згадати про самих цікавих і незвичайних технічних винаходів, які були зроблені протягом всієї історії розвитку фотографії.

  • Серед перших фотокамер, що з'явилися на рубежі XIX-XX ст., Особливий інтерес становить так звана камера-ящик, візуально нагадує старовинну валізу з ручкою. (Рис. 1)

Найнезвичайніші фотоапарати світу, фото-1
  • Компанія Univex Mercury в 1938 р випустила оригінальну компактну фотокамеру, верхня частина якої була виконана у формі півмісяця. За ним розташовувався механізм налаштування унікального металевого затвору. (Рис. 2)

2 (1)

2 (1)

  • Створений в 1945 р з алюмінію фотоапарат Derby-Lux набагато випередив свій час, оскільки в дизайні цього антикварного пристрою можна побачити явну схожість з ультрасучасними ноутбуками Macbook Pro легендарної компанії Apple. 

3 (1)

3 (1)

  • Першу відверто жіночу модель камери в яскравих тонах Imperial запропонувала компанія Herbert George Co. 

4 (1)

4 (1)

  • Сучасна фотокамера VGA виглядає точною копією популярної запальнички фірми Zippo. Розмір камери складає всього 640х480 мм, але це не заважає пристрою володіти 64 Мб вбудованої пам'яті, USB-роз'ємом і фототаймером. 

5 (1)

5 (1)

  • Компактна наручна камера GoPro Digital Hero з водонепроникністю до 30 м та внутрішньою пам'яттю 32 Мб в складеному стані лежить на руці як звичайний годинник. Щоб зробити знімок, її досить встановити перпендикулярно руці. 

6 (1)

6 (1)

  • Камеру Canon Snap можна носити на пальці, а управління апаратом здійснюється однією кнопкою. 

7 (1)

7 (1)

8. «Літаюча паличка» від цуно Ванга, забезпечена камерою, сильно змахує на примітивний безпілотник. Розкрутивши і запустивши пристрій, можна зробити серію знімків зверху. 

Найнезвичайніші фотоапарати світу (фото) - фото 8

Найнезвичайніші фотоапарати світу (фото) - фото 8

9. Потужна цифрова камера Triops Samsung з трьома ширококутними об'єктивами поєднує в собі функціонал фотографуючого пристрою і фоторамки. Фотоапарат повністю автоматизований і не вимагає ніяких налаштувань, реагуючи на рухи і звуки. 

Найнезвичайніші фотоапарати світу (фото) - фото 9

Найнезвичайніші фотоапарати світу (фото) - фото 9

10. Цифровий фотоапарат для слабозорих людей від Samsung не має РК-екрану і забезпечений дисплеєм Брайля, що дозволяє «помацати» зроблені знімки у форматі 3-D. Пристрій забезпечений функцією запису звуку протягом трьох секунд після клацання затвора, що допомагає фотографу визначити умови зйомки. 

10 (1)

10 (1)

Коротко про компанію MOYO

Компанія MOYO здійснює продаж величезного асортименту побутового обладнання, фото-, та відеотехніки, електроніки, а також інших товарів для дому та офісу. Торгова мережа забезпечує своїм клієнтам вигідні ціни та цілодобову техпідтримку, а також оперативну доставку товару в усі регіони України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...