Новини компаній
15:27, 30 червня 2015 р.

3G у Львові вже є!

Новини компаній

Зв'язок третього покоління з найширшою територією покриття працює вже шість років.

Поки всі новини сурмлять про вступ України в еру 3G, країна ось уже шість років як живе в цій ері. «Інтертелеком» — перший національний 3G оператор, який запустив зв'язок третього покоління в Україні ще в 2009 році. Старт 3G в країні сьогодні у всіх на слуху. Популярні GSM-оператори почали розгортати своє покриття, і хіба що ледачий сьогодні не розмовляє про території покриття, швидкість інтернету або безкоштовний трафік всім бажаючим для тестування 3G. Таким чином, «GSM-трійка» продовжує активно привласнювати статус першовідкривачів 3G в Україні.

Що вже пропонує в сфері послуг зв'язку третього покоління оператор «Інтертелеком»?

Зручні та вигідні безлімітні тарифи від 2 грн./день
Широкий вибір тарифних планів, регулярне оновлення акцій і спеціальних пропозицій дозволяють користуватися послугами 3G інтернету з максимальною вигодою та комфортом.

Найширша територія покриття в Україні
У той час як інші оператори тільки починають розгортати тестові 3G мережі в окремих містах, 3G інтернет від «Інтертелеком» доступний у всіх областях країни. На відміну від рекламних слоганів, це реальні показники: оператор дозволяє користуватися якісним з'єднанням і в містах, і в сільській місцевості, і в дорозі.

Найвища реальна швидкість 3G інтернету
У мережі «Інтертелеком» передача даних здійснюється за технологією Rev.B — до 14,7 Мбіт/с. На сьогоднішній день тільки «Інтертелеком» може надати таку швидкість на самій широкій території покриття в країні. Це дозволяє абонентам оператора вільно дивитися HD-відео в мережі, швидко обмінюватися мультимедійним контентом, без проблем використовувати відеозв'язок у популярних месенджерах.

Універсальний доступ до високошвидкісного 3G інтернету з будь-яких пристроїв з Wi-Fi модулем
Не важливо, яким гаджетом ви користуєтеся: CDMA-стандарту або GSM — підключитися до інтернету третього покоління буде однаково легко за допомогою мобільних Wi-Fi роутерів. Інтернет-серфінг одночасно з декілька пристроїв без підключення окремих тарифів для кожного — ось той рівень свободи, який доступний з «Інтертелеком».

Підключайтеся до найбільшої мережі 3G в Україні вже зараз і користуйтеся інтернетом, якість якого перевірено часом і півтора мільйонами абонентів!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#интертелеком #3g
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,20
39,40
EUR
42,65
42,90
PLN
9,82
9,90
Оголошення
live comments feed...