• Головна
  • На аматорському турнірі богатирі ледь не встановили світовий рекорд (ВІДЕО)
14:24, 14 квітня 2015 р.

На аматорському турнірі богатирі ледь не встановили світовий рекорд (ВІДЕО)

В рамках 2-го відбіркового етапу турніру на звання найсильнішого студента міста абсолютно всі 10 учасників показали майже професійний рівень у всіх вправах. Попри те, що в порівнянні з першим етапом - вагу снарядів значно збільшили - це не завадило львівським богатирями продемонструвати справді вражаючий рівень.

Один з учасників "Student Strongman League" мало не побив офіційний рекорд світу у кантуванні 360 кілограмової покришки. Павло Кордіяка, переможець 2-го етапу турніру на звання "Найсильнішого студента Львова" перевернув покришку 5 разів за 19.91 секунди. Рекордний час у цій вправі продемонстрував всесвітньо-відомий спортсмен Маріуш Пудзяновський, який зробив те саме за 18.2 секунди.  
"Якось захопився, публіка підтримала оплесками та вигуками, друзі підбадьорили - ось і результат. Хочеться у всіх вправах демонструвати такі результати, тому планую ще інтенсивніше тренуватись, адже скоро фінал, а рівень львівських спортсменів є дуже високим", каже переможець 2-го етапу "Student Strongman League", Павло Кордіяка.
Рівень спортсменів - щоразу вищий, кількість охочих виступити та кількість глядачів - зростає
"Аматорські змагання, які ми заснували лише цього року, шаленими темпами розростаються у всіх значеннях. Рівень спортсменів - щоразу вищий, кількість охочих виступити та кількість глядачів - зростає, а спортсмени з інших міст вже роблять запити на виступи у Львові в рамках всеукраїнської "Student Strongman League". Заданий темп і ми зробимо все можливе, щоб Львів перетворився в спортивну столицю всіх богатирів країни.", - каже координатор проекту Олексій Кучеренко.

Нагадаємо, що останній, третій відбірковий етап на звання найсильнішого студента міста відбудеться 2 травня 2015 року о 14.00 в Експо-Центрі "Південний".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #спорт
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,84
EUR
42,78
42,83
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...