• Головна
  • Ситуація в зоні АТО станом на 1 березня 2015 року (КАРТА)
19:09, 1 березня 2015 р.

Ситуація в зоні АТО станом на 1 березня 2015 року (КАРТА)

Вночі в зоні АТО спостерігалося затишшя, хоча в цілому за минулу добу бойовики обстріляли наших військових 34 рази практично на всіх напрямках.

Таку інформацію повідомив сьогодні на щоденному брифінгу речник штабу Антитерористичної операції  полковник Андрій Лисенко.

За словами Андрія Лисенка, українські воїни утримують свої позиції, укріплюючи лінію оборони, і в будь-яку мить готові дати відсіч атакам бойовиків.

Фіксуються ознаки підготовки ворога до подальших наступальних дій на Маріупольському, Артемівському і Луганському напрямках. З метою введення в оману представників місії ОБСЄ, бойовики здійснюють переміщення військової техніки від лінії розмежування до тилових районів, а в нічний час – у зворотному напрямку.

За минулу добу загиблих серед українських військовослужбовців немає, 8 отримали поранення.

Учора ввечері у контрольному пункті «Лисичанськ» прикордонний наряд  у рейсовому автобусі «Сєверодонецьк – Гірськ» виявив громадянина України, який у базі МВС зарахований  до незаконних збройних формувань.

Державна служба України з надзвичайних ситуацій направила в Донецьку та Луганську області два додаткових зведених загони рятувальників. За минулу добу піротехнічні підрозділи виявили та знищили 38 вибухонебезпечних предметів – в основному бойові гранати і міни. Під час заходів з охорони українсько-молдовського державного кордону на придністровському сегменті, військовослужбовці Національної гвардії і прикордонники виявили схованку з 102 мінами. Небезпечну знахідку знищили на місці.

Ситуація в зоні АТО станом на 1 березня 2015 року (КАРТА), фото-1
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032.ua #АТО
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...