• Головна
  • Ляшко закликав не вірити Путіну
14:08, 20 вересня 2014 р.

Ляшко закликав не вірити Путіну

Під час святкування  1026-ти річчя міста Лубни, перед жителями та гостями міста виступив Олег Ляшко, лідер Радикальної партії.  Він привітав усіх із Днем міста, та поділився своїми оцінками ситуації в країні. В першу чергу, О.Ляшко закликав співгромадян захищати рідну землю та не покладати руки. брати приклад із княжих дружинників, які в Лубнах свого часу, боронили Київську Русь.

Також політик відзначив, що ті домовленності по Донбасу, які ми на сьогодні маємо, так званий «Пакт Путіна-Порошенка» писався за кордоном, і не має мети захищати Україну та її народ.  «Моя мета - мир для України, проте, на жаль, ми не можемо вірити Путіну, і тому треба готувати країну до можливих провокацій чи навіть продовження агресії з боку Російської Федерації. Ми - мирні люди, але лише наша постійна готовність до оборони Вітчизни зможе утримати Путіна від наступу» - закликає Олег Ляшко.

Після виступу в честь святкування дня міста, лідер радикалів провів нараду з активом партії та зустрівся із пораненими учасниками АТО.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...