• Головна
  • Працівники «Першої приватної броварні» передали на потреби Національної гвардії обладнання першої необхідності
10:22, 28 липня 2014 р.

Працівники «Першої приватної броварні» передали на потреби Національної гвардії обладнання першої необхідності

Працівники ТОВ ТВК «Перша приватна броварня» закупили та передали українським бійцям оснащення першої необхідності. Спільними зусиллями було придбано та передано 3 дизельні генератори, 100 спальних мішків, 100 карематів та інше оснащення для українських військових на загальну суму майже 25 000 дол. США. Ще 10 закуплених за кордоном радіостанцій будуть доставлені до Львова та передані протягом найближчих тижнів.

«Це була ініціатива саме трудового колективу, яку підтримало керівництво компанії. Порадившись з представниками Нацгвардії, визначили перелік обладнання, в якому найбільш гостро стоїть потреба, – розповіла представник трудового колективу ТОВ «Перша приватна броварня» головний технолог Галина Богданівна Лех. – Сподіваємось, що наші зусилля є недаремними і ми хоч чимось допоможемо нашим синам та чоловікам».

Завдяки добровільним внескам від громадських організацій та комерційних структур, Національній гвардії України вдається закривати чималу кількість поточних потреб військових та забезпечувати їх необхідним оснащенням.

«Ми раді констатувати, що такі випадки допомоги нам з боку трудових колективів Львівщини є непоодинокими. Нам надзвичайно приємно усвідомлювати небайдужість звичайних співгромадян, працівників українських компаній до долі солдат, які зараз боронять нашу державу», – зауважив Заступник начальника західного територіального управління Національної гвардії України з виховної роботи полковник Олег Михайлович Білий.

Інформація про компанію:
«Перша приватна броварня» була створена в 2004 році родиною Андрія Миколайовича Мацоли і залишалася виключно сімейним бізнесом до січня 2012 року.
У 2012 році відбулося злиття компанії з ПБК «Радомишль», який належав міжнародній групі OASIS CIS, що спеціалізується на виробництві пива та безалкогольних напоїв у 6 країнах. 30% акцій OASIS CIS належать Європейському Банку Реконструкції та Розвитку (ЄБРР) i німецькому пивному концерну Oettinger. Контрольним пакетом OASIS CIS володіють 4 керуючих партнера компанії – громадяни США, Ізраїлю, Великобританії та Росії.
«Перша приватна броварня» сьогодні здійснює управління 2-ма пивзаводами – у Львові та в Радомишлі сумарною потужністю 2 млн гл пива в рік. Найбільшим акціонером компанії та її СЕО є український бізнесмен Андрій Мацола, другий за величиною пакет належить ЄБРР. Решта акцій розподілені між концерном Oettinger і керуючими партнерами групи OASIS.

2

Працівники «Першої приватної броварні» передали на потреби Національної гвардії обладнання першої необхідності, фото-1
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Перша приватна броварня
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...