• Головна
  • Львів'яни почали скуповувати нерухомість за кордоном
Новини компаній
15:00, 20 грудня 2016 р.

Львів'яни почали скуповувати нерухомість за кордоном

Новини компаній

Економічна ситуація в країні зумовила зміщення пріоритетних напрямків, які використовуються жителями Львова для зберігання і примноження капіталу. Банківські депозити більше не приносять тих дивідендів, які могли задовольнити потреби городян, багато хто намагається вилучити власні кошти з фінансових установ, оскільки нестабільність національної валюти збільшує ризик втрат. Що стосується бізнес проектів, то Україна займає останнє місце серед європейських країн, по сприятливості умов для старту і здійснення комерційної діяльності.

Одним з найпопулярніших сфер для інвестування стала закордонна нерухомість. Львів'яни все рідше набувають українські об'єкти, які більшою мірою є необхідністю, ніж варіантом заробітку. Ось кілька пунктів, розглянувши які більше не залишається питань про рентабельність покупки квартир або котеджів за кордоном:

  • Природне зростання цін на нерухомість близько 15% в рік.
  • Річна Прибуток 8-12%.
  • Дохід у стабільній валюті.
  • Варто відзначити, що будівництво здійснюється відповідно до європейських стандартів. Сучасні комплекси мають розвинену інфраструктуру.

Огляд закордонної нерухомості
Інвестиції в даному сегменті відрізняються високим ступенем окупності і приносять відчутні дивіденди в рекордно короткі терміни. Раніше зарубіжна нерухомість була розкішшю, а не джерелом прибутку, і підкреслювала статус власника. Дозволити собі житло за кордоном могли не всі. Одними з популярних напрямків для інвестування в нерухомість стали Греція і Болгарія.Не висока ціна дозволяє купити квартиру в курортному місті зі стабільною економікою і високим рівнем сервісу.

Агентство нерухомості Хоміум спеціалізується на закордонних об'єктах і дає можливість придбати апартаменти від забудовника, і навіть на стадії будівництва. Первинний ринок надає широкий спектр квартир, що відповідають світовим стандартам якості, і здатних задовольнити потреби клієнтів з різним рівнем запитів. На сайті холдингу Homium представлена ​​нерухомість за кордоном для широкого кола покупців.

Нерухомість в Халкідіках
На сьогоднішній Греція, і безпосередньо Халкідікі, є відмінним місцем для того, щоб купити нерухомість за відносно невисокою ціною. 10382_127136При цьому аналітики прогнозують стрімке зростання вартості в даному регіоні, що робить його перспективним варіантом для інвестування.

Греція завжди цікавила українців, і це стосується не тільки нерухомості, ціна на яку дозволяє звернути увагу не тільки на квартири економ класу, а й на респектабельні апартаменти в Халкідікі.

Щоб майбутня угода не була затьмарена тривалими термінами або ж невідповідності заявленим умовам, варто з особливою обережністю підходити до вибору агентства. Один з найбільших холдингів України Grekhome, що займається нерухомістю в Халкідікі, дозволить обійти ланцюжок посередників і зробити майбутню покупку максимально безпечною.

Огляд ринку квартир в Болгарії
p191310fbdca013npici1kn377t3Завдяки високій рентабельності об'єктів в Болгарії, львів'яни все частіше прагнуть купити квартиру саме тут. Ціна на нерухомість робить її чудовим варіантом для придбання в якості довгострокових інвестицій. Городяни купують апартаменти для того щоб проводити більше часу на кращих курортах, або ж для того, щоб здавати об'єкт численних відпочиваючим.

Болгарія довгий час була улюбленим місцем проживання знаменитостей і ділових людей, тепер квартира в одному з курортних міст стала доступною для більшості українців, які прагнуть насолодитися золотими пісками доглянутих пляжів і ласкавим морем. Фахівці холдингу БолгХоум допоможуть вам визначитися з оптимальним типом об'єкта, підберуть відповідні квартири в Болгарії http://bolghome.com.ua/kvartira, проведуть консультацію з організаційних питань та юридичним аспектам угоди і допоможуть оформити покупку в найкоротші терміни.

Інвестування в зарубіжну нерухомість робить її надійним джерелом доходу і дозволяє отримувати прибуток в стабільній валюті. Одним з приємних бонусів є можливість отримати вид на проживання в обраній країні. Об'єкти за доступною ціною створюються в суворій відповідності з європейськими стандартами, в поєднанні з розвиненою інфраструктурою це робить їх максимально привабливими для українців. Дані для огляду надав експерт агентства із зарубіжної нерухомості Homium, представник організації у Львові, Дмитро Береговий. Якщо у вас виникли питання, ви зможете зв'язатися з фахівцем по телефону 067 150 88 00, отримати не тільки детальну консультацію, а й кваліфіковану допомогу. Телефонуйте!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#недвижимостьзарубежом #недвижимостьвТурции #недвижимостьвБолгарии #недвижимостьвПортугалии #недвижимостьвГреции
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...