• Головна
  • В Україні створили унікальну платформу для спілкування з сусідами
Новини компаній
10:59, 22 вересня 2016 р.

В Україні створили унікальну платформу для спілкування з сусідами

Новини компаній

Київські розробники запустили безкоштовну платформу «Жителі» (https://zyteli.com),яка дозволяє сусідам спілкуватися, об'єднуватися і швидко вирішувати комунальні питання.

Мета розробників – допомогти небайдужим українцям об'єднатися і створити комфортні умови життя в кожному будинку і місті, а отже – у всій країні. 


Один з розробників Сергій вважає, що починати жити по-європейськи можна і потрібно вже сьогодні: «Ідея проекту виникла 2 роки тому, коли я переїхав з доглянутого будинку з ОСББ в будинок з брудним під'їздом і засміченою територією. З’явилося  питання: як зібрати та організувати вічно зайнятих сусідів, щоб змінити ситуацію. Ми подумали, що найкраще з цим впорається спеціальний онлайн-майданчик – адже вийти в Інтернет можна всюди. Так будь-яке питання – від проведення суботника до вибору провайдера можна обговорити дуже швидко, не виходячи з квартири, офісу або взагалі перебуваючи в іншому місті. Ніколи ще взаємодіяти з сусідами не було так легко! Разом з однодумцями змінити ситуацію більш ніж реально». 

В Україні створили унікальну платформу для спілкування з сусідами, фото-1

Користуватися платформою «Жителі» дуже просто: витративши всього 2 хвилини на реєстрацію, людина отримує доступ до товариства мешканців власного будинку, де відразу бачить всіх зареєстрованих cусідів. У спільноті можна познайомитися з сусідами, обговорити актуальні питання, провести збори, вирішити комунальні проблеми і при бажанні знайти лідерів для створення ОСББ.

Можливості сервісу дозволяють контролювати комунальні тарифи і стежити за тим, щоб сплачені податки дійсно йшли на благоустрій будинків і вулиць.

В Україні створили унікальну платформу для спілкування з сусідами, фото-2

Нова платформа викликала великий інтерес у українців: зараз на сайті зареєстровано понад 22 000 користувачів, підключено більше 7 000 будинків. Кожен день користувачі платформи створюють понад 200 нових обговорень. Зараз найактивнішим містом є Київ, але реєстрація доступна для всіх будинків та розробники мають надію що саме Львів стане центром змін на краще.

Проявляй ініціативу! Зроби життя в своєму будинку кращим!

Почни сьогодні! – https://zyteli.com

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,80
39,95
EUR
42,85
43,00
PLN
9,84
9,90
Оголошення
live comments feed...