• Головна
  • Львівські рукодільники вже заробляють на Crafta.ua
Новини компаній
11:29, 11 жовтня 2016 р.

Львівські рукодільники вже заробляють на Crafta.ua

Новини компаній

Щоб придбати необхідні продукти та заплатити комунальні платежі з урахуванням нових тарифів львів’янам доводиться витрачати все більше коштів. Для того, щоб поповнити сімейний бюджет, містяни масово шукають новы джерела підробітку.

Але насправді, як стверджують експерти сервісу для хендмейд мастрів Crafta, для багатьох із них джерелом додаткового доходу може стати власне хобі. Більш того, деяким львів’янам прибуткова улюблена справа дала можливість покинути основне місце роботи.

Найпростіший та найприємніший спосіб заробітку
Заробляти на тому, що ти любиш робити, найкращий варіант з будь-якої точки зору. Одна з переваг хенд мейд бізнесу - можливість розпочати власну справу у будь-якому віці та з мінімальним стартовим капіталом. Щоб спробувати зробити улюблену справу прибутковою, досить мати гроші лише на матеріали для перших кількох виробів. 

Снимок

Снимок

За даними всеукраїнської платформи для продажу товарів ручної роботи Crafta.ua, львів’яни найчастіше пропонують наступні товари:

  • Вироби зі шкіри: сумки, гаманці та інші аксесуари, що допомагають підкреслити свій стиль;
  • Товари для дому, які створюють затишок (кошики, скриньки, декор);
  • Дитячі та інтер’єрні ляльки;
  • Одяг ручної роботи.

Для виготовлення цих речей немає необхідності винаймати майстерню, а для їх продажу зовсім не обов’язкового відкривати торгову точку чи їздити на ярмарки до інших міст. Тепер це можна зробити значно простіше.

Лише зацікавлені покупці
Прихильників хенд мейду чимало не лише у Львові, а й по всій Україні. Але раніше пошук клієнтів переважно відбувався через знайомих, на спеціалізованих форумах, через оголошення та займав багато часу. Тепер завдяки появі всеукраїнської платформи Крафта цей процес став простішим та приємнішим. По-перше, за відкриття свого магазину на сайті не треба платити, по-друге, комісія з продажу наразі відсутня, по-третє, є можливість співпрацювати з покупцями з будь-якого міста України.

Львівські рукодільники вже заробляють на Crafta.ua, фото-2

Покупців на сайті приваблює широкий асортимент від різних майстрів та зручність пошуку. Візьмемо для прикладу актуальні сьогодні авторські шкіряні сумки. Майстер робить фото свого виробу, публікує на сайті, додає заміри, інформацію про матеріал, фурнітуру, оздоблення, використані техніки, кількість відділень усередині і т.д., ставить свою ціну. Потенційний покупець заходить у розділ сумки хенд мейд на Крафта та обирає виріб за важливими для нього критеріями, будь-які подробиці він може дізнатися, поставивши запитання продавцеві прямо на сайті.

Як бачимо, можливість заробляти на власному хобі є практично у кожного львів’янина. І одним із аргументів на користь такого джерела заробітку є зростання попиту на товари ручної роботи, що спостерігається в Україні протягом останніх кількох років.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#крафта #работа
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,67
39,74
EUR
42,68
42,75
PLN
9,84
9,87
Оголошення
live comments feed...