• Головна
  • На День Незалежності у Львові зафіксували чотири ДТП за участі велосипедистів
13:11, 25 серпня 2016 р.

На День Незалежності у Львові зафіксували чотири ДТП за участі велосипедистів

У Львові минулої доби, 24 серпня, у трьох районах міста зафіксовано чотири дорожньо-транспортні пригоди за участі велосипедистів.

Про це повідомили у відділі комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області. 

Так, 24 серпня о 19.30 рухаючись по вулиці Стуса, 41-річний львів’янин, керуючи велосипедом, в’їхав у припаркований на узбіччі дороги автомобіль «Фольцваген Пасат». Постраждалого велосипедиста із травмами госпіталізовано.

Цього ж дня, о 21.15 на вулиці Княгині Ольги, водій автомобіля «Опель Астра» скоїв наїзд на 20-річного велосипедиста, жителя Львова. Юнак отримав тілесні ушкодження і після надання медичної допомоги був відпущений додому.

На вулиці Городоцькій у Львові, 24 серпня о 18.00, водій автомобіля «Мерседес» скоїв наїзд на велосипедистку. 28-річна львів’янка внаслідок ДТП отримала забої обличчя та грудної клітки.

Ще одна дорожньо-транспортна пригода сталася вночі на перехресті вулиць Любінська – Петлюри. Водій автомобіля «Опель Кадет» здійснив наїзд на 11-річного велосипедиста. Неповнолітнього львів’янина було доставлено до лікарні де в нього діагностували забій стегна.

За фактами ДТП проводиться розслідування. Вирішується питання про відкриття кримінальних проваджень за ознаками правопорушення передбаченого ч.1 ст.286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, - карається штрафом до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років).

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...