• Головна
  • ТОП-10 модних образів, які обирають справжні львів'янки (ФОТО)
Новини компаній
15:29, 16 серпня 2016 р.

ТОП-10 модних образів, які обирають справжні львів'янки (ФОТО)

Новини компаній

З давніх-давен Львів славився своєю кавою, а львівські панянки вмінням красиво одягатися. Але, що одягають справжні львівські модниці на роботу, прогулянку та на побачення сьогодні?

Із цим питанням ми звернулись до студії одягу «Vovk», де нам розповіли, які речі у них найчастіше купують жительки Львова щодня.

На основі розповідей консультантів ми підготували для вас ТОП- 10 модних образів, які обирають справжні львівські леді, аби щодня виглядати впевнено та особливо.

Довге плаття із квітковим орнаментом.

zl7JaVSL21M

Такий образ львівські красуні найчастіше обирають для прогулянки містом, адже яскравий квітковий орнамент чудово підходить під засмаглу шкіру, а ще квіти – це жіночно, мило і романтично. Окрім цього, плаття є дуже зручним та легким і має кишені.

Модний топ із штанами.

Львівські леді люблять поєднувати також топ із штанами довжиною 7/8, адже такі штани мають вище середню посадку і дуже гарно підкреслюють фігуру. А ще в них комфортно і зручно.

ТОП-10 модних образів, які обирають справжні львів'янки (ФОТО), фото-1
ТОП-10 модних образів, які обирають справжні львів'янки (ФОТО), фото-2

В своєму гардеробі львів'янки завжди мають одяг блакитного кольору

Цього року у Львові в моді блакитний колір. Жінки у місті часто обирають літні плаття блакитного кольору, особливо такі, де є квіти.

TlOYKyunBX4

Літній ретро-сарафанчик із кедами.

DFatea__Muk

Львівські леді уже давно полюблять одягати ретро-сарафанчики у поєднанні із кедами, адже зараз це модно, стильно, а головне зручно.

de882OzCQSc

Довге плаття в горошок.

nKFPN4LjqCk

Тканина в горошок уже давно є популярною серед львівських модниць і цього року – це не виняток.

За словами експерті, довге плаття в горошок чудово підходить для походу на відкриття виставки чи в театр. А ще жительки Львова часто купують такі плаття, оскільки довжина “максі” завжди виглядає святково і привертає увагу.

Стильне темне плаття із натуральної тканини.

UCCP-FkxcuE

А ще серед львів'янок модно цього року одягати довгі темні плаття із натуральної тканини. В них можна піти на роботу, ділову зустріч, а головне таке плаття ефектно лежить по фігурі та виглядає стильно.

Одяг кольору “рожевий кварц”.

SKBdAQSoi-M

Цього року колір “рожевий кварц” в тренді. Дівчата, які живуть у Львові, люблять купувати топи такого кольору разом із спідницею “олівець” або із звуженими штанами.

Шифонове плаття.

QdpSgFc7iHU

Такий образ чудово підкреслює талію. Шифонове плаття - не прилягає і не парить, що дуже подобається львівським модницям, адже у місті часто спекотно.

Білий топ із спідницею в горошок.

fPE-kWR-tGU

Білий топ із спідницею в горошок – це чудове поєднання для прогулянки містом чи походу на романтичне побачення.

Темні штани довжиною 7/8 .

Так, як у Львові часто дощить, незмінним атрибутом у гардеробі львів'янок є штани. Найчастіше зараз львівські леді обирають саме штани довжиною 7/8 і темного кольору.

WlcywwloJdM

P. S. 032.ua висловлює подяку у написані статті студії одягу «Vovk», а також двом нашим читачкам, які погодилися стати тимчасовими моделями.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...