• Головна
  • Кондиціонери у Львові: робимо вибір правильно
Новини компаній
17:03, 27 травня 2016 р.

Кондиціонери у Львові: робимо вибір правильно

Новини компаній

У сучасному ритмі життя людині просто необхідний повноцінний відпочинок і комфортні умови роботи, а досягти цього можна, створивши затишний мікроклімат в місці перебування. Щоб створити такі комфортні умови в своєму будинку або квартирі, досить просто придбати кондиціонер – побутовий предмет, який вже досить давно не є якоюсь забаганкою заможніх, як багато хто до цих пір вважає. З кожним днем все більше людей встановлюють його в своїй оселі, а сучасний офіс і поготів не можна уявити без кондиціонера.

Ринок кліматичних систем сьогодні представлений в широкому асортименті, що з одного боку розширює можливості вибору, а з іншого – ускладнює його. Щоб купити кондиціонери у Львові, слід вибирати свою ідеальну модель по ряду характеристик. Комфортний клімат в приміщенні можна забезпечити тільки в тому випадку, якщо відповідально підійти до вибору кондиціонера.

Критерії вибору

Насамперед, починаючи вибір кондиціонера, потрібно визначити квадратуру того приміщення або приміщень, де планується установка. Після цього необхідно визначити, які функції повинен виконувати кондиціонер: тільки охолоджувати повітря в приміщенні або й нагрівати його? Якщо потрібна наявність цих двох функцій, рекомендується подивитися реверсивний апарат, який має тепловий насос. За вартістю він буде трохи дорожче.

Слід також враховувати, чи потрапляє сонце в приміщення, розміщення приладів (комп’ютерів, телевізорів, холодильників і інших приладів), що допоможе правильно підібрати кондиціонер по потужності.

Якщо потрібно, щоб кондиціонер містив в собі таку функцію, як очищення повітря, що дуже важливо для астматиків і людей, які страждають алергією, потрібно вибирати такі моделі кондиціонерів, які оснащені фільтрами очищення.

Необхідно також вибрати тип кондиціонера з таких варіантів: настінний, підлого-стельовий, касетний (вбудовується в підвісну стелю), канальний, мобільний, мульти спліт-системи.

Для 1-2 кімнатної квартири стандартного розміру оптимальним варіантом буде спліт-система. Якщо немає можливості встановити окремі зовнішні блоки, рекомендується мульти спліт-система, завдяки чому можна добитися комфортного мікроклімату у всіх приміщеннях квартири або приватного будинку. Якщо площа квартири або будинку велика, може знадобитися установка промислових кондиціонерів. Для орендованої квартири можна використовувати мобільні кондиціонери. Такий кондиціонер не вимагає складного монтажу, його потрібно перенести в потрібне місце, що не складе ніяких труднощів.

Установка важливий момент в забезпеченні ефективної роботи кондиціонера

Коли вибір кондиціонера зроблений, потрібно задуматися про якісну його установці. Цей момент дуже важливий, тому що саме від нього в подальшому буде залежати ефективність роботи приладу і його довговічність.

Виконання монтажних робіт краще не робити самостійно, якщо немає необхідного досвіду. Щоб робота була виконана якісно, краще довірити процес монтажу спеціалізованій компанії, напрямок діяльності якої монтаж кліматичних систем. Але і при виборі компанії потрібно бути дуже уважним і обережним, щоб не потрапити на шахраїв або ж, щоб не довелося перевстановлювати кондиціонер заново. Слід також зауважити, що такі компанії займаються не тільки установкою кондиціонерів, а й надають повний спектр послуг з обслуговування кліматичної техніки, а також дають консультації, і надають гарантійне обслуговування.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Кондиціонери у Львові #Кондиціонер у Львові #Кондиціонери Львів #Кондиціонер Львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...