• Головна
  • Прокуратура Львівської області відкидає звинувачення про вимоги блокування рахунків Львівської міськради
22:05, 29 квітня 2016 р.

Прокуратура Львівської області відкидає звинувачення про вимоги блокування рахунків Львівської міськради

У прокуратурі розповіли, чому рахунки департаменту житлового господарства Львівської міської ради було заблоковано.

Як повідомили сьогодні, 29 квітня, у прес-службі прокуратури у Львівській області, до ГУ Державної казначейської служби України у Львівській області 28 квітня надійшли постанови від органів виконавчої служби про накладення штрафу, стягнення виконавчого збору, витрат на проведення виконавчих дій у зв’язку із невиконанням низки рішень судів, у тому числі – щодо зобов’язання згаданого департаменту видати спеціальні ордери на вселення у службове житло працівникам прокуратури.

У подальшому, відповідно до вимог Постанови Кабінету Міністрів України від 30.01.2013 №845, казначейською службою 29 квітня надіслано департаменту-боржнику повідомлення про здійснення безспірного списання коштів та зупинено проведення операцій по його рахунках. Того ж дня боржником виділено кошти, що дозволило казначейством провести безспірне їх списання. З огляду на це, усі операції по рахунках департаменту відновлені.

Відтак, у зазначеній ситуації державна виконавча служба та органи казначейства діяли виключно у межах наданих їм законом повноважень, відповідно до чинного законодавства. Жодних «вимог» у зв’язку із цим прокуратурою не висувалось.

Вкотре зазначимо – органами прокуратури не ставиться питання про про приватизацію службового житла та не чиниться у зв’язку із цим будь-яких дій з метою тиску на працівників ЛМР. Йдеться лише про виконання рішень суду, якими підтверджено законність розподілу та надання відомчого службового житла працівникам органів прокуратури.

Нагадаємо, як раніш повідомляв 032.ua, рахунки департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР заблокували.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,33
39,40
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...