• Головна
  • Львів'яни «перехворіли» на епідемію доброти
13:40, 20 лютого 2012 р.

Львів'яни «перехворіли» на епідемію доброти

17-го лютого львівські скаути Організації Українських Скаутів провели заходи до Дня Доброти в рамках акції «Епідемія Доброти» 2012, яка відбувалась по всій Україні в цей день.

Цьогоріч, захід відбувався в школі №99. Через морози, львівські скаути відмовились від організації флеш-мобу, тому формат був дещо нетрадиційним, повідомили в прес-служба ОУС.

Окрім 1-ї Скаутської Дружини Львівської ім.Короля Данила (ОУС) до проведення акції долучилася також і 2-га Дружина Львівська ім. Княгині Ольги (ОУС-д), які взяли участь в такій акції вперше.

Для малюків скаути зробили скриньку доброти, куди всі школярі кидали свої бажання та побажання. Хтось хотів миру у всьому світу, інші - просили здоров'я для батьків та вчителів. Пізніше скаути розклеїли стікери із побажаннями та привітаннями на двері кожного шкільного кабінету.

Організатори провели також реєстр добрих справ, запитували людей, які гарні справи вони робили. Завдання було з нелегких, оскільки не всі наважувалися відповісти відверто про свої добрі справи в цей день.

«Ми прагнули навчити скаутів дбати про дітей, а дітей зацікавити робити добрі справи», - повідомив 032.ua керівник Організації Українських скаутів Олександр Матієвський.

Львів'яни «перехворіли» на епідемію доброти, фото-1
Львів'яни «перехворіли» на епідемію доброти, фото-2
Львів'яни «перехворіли» на епідемію доброти, фото-3
Львів'яни «перехворіли» на епідемію доброти, фото-4
Львів'яни «перехворіли» на епідемію доброти, фото-5
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,05
EUR
43,00
43,03
PLN
9,87
9,91
Оголошення
live comments feed...