• Головна
  • У Львові таки впроваджують «сухий» закон: купити алкоголь стане ще важче
14:53, 15 грудня 2011 р.

У Львові таки впроваджують «сухий» закон: купити алкоголь стане ще важче

«Алкогольна» війна між міською радою Львова, депутатським корпусом та підприємцями завершилась ще жорсткішими обмеженнями в сфері продажу алкогольної продукції у місті.

Депутати міськради ухвалили рішення відповідно до якого купити алкоголь львів’яни зможуть лише з 12:00 до 20:00 (до цього було з 10:00 до 22:00). Окрім того, заборонено буде продавати алкогольну продукція під час проведення масових заходів, які фінансуються з міського бюджету; під час релігійних свят; заборонили торгівлю на виносних столиках, які не мають прив’язки до кафе та ресторанів.

Також відтепер дозволи на торгівлю алкоголем як для великих магазинів, так і для МАФів видаватимуть депутати міської ради, а не департамент економічної політики міськради.

Нагадаємо, міська рада сьогодні на сесії міськради розглядала питання щодо заборони продажу алкоголю у кіосках. Проте депутати міської ради висунули свій варіант ухвали, за який в кінцевому результаті проголосувало 62 міські обранці. Варіант ухвали команди мера Львова проігнорували – за неї проголосувало лише 18 депутатів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...